Over Boeve & van Dorp

Wie wij zijn

Wij zijn een low budget administratie- en verzekeringskantoor in Oosterwolde (GLD) en Elburg. Wij hebben aandacht voor onze klanten. Meedenken met de klant vinden wij erg belangrijk. Wij werken niet met online programma’s, maar stellen persoonlijk contact voorop. Door de klant te kennen, kunnen we beter inspelen op de behoefte en de mogelijkheden.

Eigen contactpersoon
Als klant krijgt u een eigen contactpersoon. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt binnen ons kantoor die op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw onderneming.

No nonsens
Geen dure adviseurs maar mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Hierdoor kunnen wij onze tarieven laag houden. Wij werken voornamelijk voor ZZP’ers en het MKB in de regio.

Werkgebied administratiekantoor
Wij zijn een lokaal administratiekantoor in de gemeente Oldebroek met een regionale uitstraling. Wij werken in een straal van 50 kilometer rondom Elburg, Kampen, Dronten, Wezep, Epe en Nunspeet

Onze klanten

Wij hebben een brede klantenkring en staan voor alle bedrijven en instellingen klaar. Zo verzorgen wij de administratie voor landbouwbedrijven, ZZP’ers, bouwbedrijven, artiesten, autobedrijven, kapsalons, rijscholen, horecaondernemingen, taxicentrales, veehouderijen en sportscholen. Kortom, wij staan voor elke ZZP’er en MKB’er klaar.

Geef, net als deze bedrijven, niet onnodig veel geld uit aan uw bedrijfsadministratie en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat wij doen

Financiële Administratie 100%
Salarisadministratie 100%
Agrarische bedrijfsadministratie 100%
Fiscale diensten zakelijk 100%
Verzekeringen 100%
Advisering 100%

Onze mensen

Gijs Boeve

MKB-adviseur

Van starter tot middenbedrijf, van algemene advisering tot maatwerk. Als MKB-adviseur werk ik voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Samen met de ondernemer zorg ik voor inzicht in de financiën en voor de beste administratieve inrichting van de  onderneming.

Harrie van Dorp

Mede-eigenaar

Als mede-eigenaar van dit administratiekantoor heb ik de algehele leiding van onze vestiging in Oosterwolde. Verder verwerk ik administraties, stel ik jaarrekeningen op, doe ik aangiftes IB om verbondenheid met de werkzaamheden en onze klanten te houden.

Ferdi Spijkerboer

Agrarisch specialist

Sinds enige tijd ben ik als Agrarisch specialist aan dit administratiekantoor verbonden. Ik voorzie bedrijven van een compleet pakket . Denk daarbij aan bedrijfsadministratie, mestboekhouding en verzekeringen). Ik kan u veel onnodige kosten laten besparen.

Harmen van Dorp

Verzekeringsadviseur

Ik adviseer bedrijven en particulieren als het gaat om verzekeringen. Het accent ligt daarbij vooral op de zakelijke markt. Ik adviseer en bemiddel in alle voorkomende bedrijfsmatige verzekeringen.

Monique Boeve

Administratief medewerker

Ik ben de spil tussen klant en het kantoor. Ik verwerk de zakelijke administraties, ben aanspreekpunt voor de klant en stel jaarrekeningen voor onze zakelijke klanten op.