Administratiekantoor Nunspeet

Betrokken & persoonlijk administratiekantoor in Nunspeet

U bent op zoek naar een administratiekantoor in Nunspeet. Dan bent u bij Boeve en van Dorp aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Elburg en Oosterwolde en ook in Nunspeet hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Bent u starter of een MKB met personeel? Wij helpen graag om uw zorgen met betrekking tot administratie uit handen te nemen. Onze adviseurs hebben een antwoord op iedere vraag.
 
Bekijken

STARTERS ACTIE

50% korting op de volledige bedrijfsadministratie het eerste jaar

 

Over ons

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Door de klant echt te kunnen, kan er beter worden ingespeeld op de behoeften en de mogelijkheden. Bij ons krijgt u een eigen contactpersoon waardoor u altijd een aanspreekpunt heeft. Onze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Wij zijn geen dure adviseurs, maar hanteren lage tarieven. Wij hebben een brede klantenkring en staan voor alle bedrijven en instellingen klaar. Zo verzorgen wij de administratie voor landbouwbedrijven, ZZP’ers, bouwbedrijven, artiesten, autobedrijven, kapsalons, rijscholen, horecaondernemingen, taxicentrales, veehouderijen en sportscholen in Nunspeet en omgeving. Kortom, wij staan voor elke ZZP’er en MKB’er klaar. Naast onze administratieve dienstverlening kunt u ons ook inschakelen op het gebied van verzekeringen. Onze verzekeringsadviseurs zijn actief een straal van 50 kilometer rondom Elburg, Kampen, Harderwijk, Dronten, Wezep, Epe en Nunspeet. Zowel voor ons administratiekantoor als ons verzekeringskantoor geldt dat we low buget zijn. U krijgt dus vakwerk voor een betaalbaar tarief!

Wat doen we?

Financiële administratie

Wij kunnen geheel of gedeeltelijk uw financiële administratie uit handen nemen.
Dat kan maandelijks, per kwartaal of eventueel per jaar. Dit houdt in dat de kas- en bankadministratie op een overzichtelijke wijze voor u wordt geadministreerd. Indien gewenst kunnen wij ook de debiteuren- en crediteurenadministratie verzorgen. Aan het verwerken van de administratie is altijd gekoppeld de in te dienen aangifte omzetbelasting, die maandelijks, per kwartaal of per jaar moet worden ingediend.

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan kunnen wij ook de salarisadministratie voor u verzorgen. Dit houdt in dat deze maandelijks wordt bijgewerkt. U ontvangt dan ook maandelijks salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst. Na de jaarlijkse afsluiting van deze administratie ontvangt u ook de jaaropgaven van uw werknemers. Als uw onderneming onder een CAO valt dan wordt de salarisadministratie gevoerd volgens de bepalingen van de betreffende CAO.

Fiscale Diensten Zakelijk

Uw onderneming is verplicht een jaarrekening te presenteren. Deze jaarrekening wordt door ons kantoor opgemaakt uit de cijfers die u bij ons aanlevert en die wij verkrijgen uit de ons verwerkte administratie.

Advisering

Voor zowel fiscale als zakelijke advisering bent u bij ons ook aan het juiste adres bij ons administratiekantoor Nunspeet. Wij denken graag met u mee als u voor uzelf begint. Wij adviseren u gratis bij vragen als ‘Welke rechtsvorm kan ik het beste gebruiken’?

Verzekeringen

Bij Boeve en Van Dorp administratiekantoor Nunspeet heeft u alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. Sinds kort is onze dienstverlening uitgebreid met verzekeringen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog completer van dienst zijn.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Voor de zakelijke klanten is het mogelijk om Partner in Business te worden.
Dit kan een zeer interessant financieel voordeel opleveren.
De premies die u betaalt worden ditmaal afgesloten zonder provisie voor de adviseur en in plaats daarvan betaalt u een lagere beloning met daaraan een aantal gekoppelde uren.
Gaat u over het afgesproken aantal uren heen? Dan betaalt u alleen voor de extra gewerkte tijd op uurtarief. Dit gebeurt zelden, waardoor u snel geld bespaart.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Neem contact op met administratiekantoor Nunspeet

Heeft u een vragen of wilt u weten wat wij als administratiekantoor voor u kunnen betekenen in Nunspeet? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook direct bereiken via:   0525 – 622 031 info@boeveenvandorp.nl[/vc_column_text][/vc_column]