Onze klanten

Onze klanten

Wij hebben een brede klantenkring en staan voor alle soorten bedrijven en instellingen klaar. Zo verzorgen wij de administratie voor landbouwbedrijven, ZZP’ers, bouwbedrijven, artiesten, autobedrijven, kapsalons, rijscholen, horecaondernemingen, taxicentrales, veehouderijen en sportscholen. Kortom wij staan voor elke ZZP’er en MKB’er klaar.

Geef, net als deze bedrijven, niet onnodig veel geld uit aan uw bedrijfsadministratie en neem vrijblijvend contact met ons op.

ALLES IN 1 PAKKET

Voordelige administratie & verzekeringen

Bij Boeve en Van Dorp heeft u alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. De dienstverlening is uitgebreid met verzekeringen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog completer van dienst zijn.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Bij ons staat de klant centraal en bieden wij polissen op maat. De combinatie van uitstekende service en een scherpe premie maakt ons uniek in de regio.

Voor de zakelijke klanten is het mogelijk om Partner in Business te worden.
Dit kan een zeer interessant financieel voordeel opleveren.
De premies die u betaalt worden ditmaal afgesloten zonder provisie voor de adviseur en in plaats daarvan betaalt u een lagere beloning met daaraan een aantal gekoppelde uren.
Gaat u over het afgesproken aantal uren heen? Dan betaalt u alleen voor de extra gewerkte tijd op uurtarief. Dit gebeurt zelden, waardoor u snel geld bespaart.

Meer informatie en contact omtrent het alles in 1 pakket.

ACTIE: ZZP STARTERS PAKKET

Bent u net voor uzelf begonnen of gaat u binnenkort starten? Dan hebben wij een scherpe aanbieding voor u. Speciaal voor ZZP’ers die voor zichzelf beginnen:

50% korting op de volledige bedrijfsadministratie het eerste jaar

Hiermee bespaart u al snel 500 euro. Omdat wij weten dat u het eerste jaar wel wat geld kunt gebruiken. Neem direct contact op om gebruik te maken van deze actie. Deze aanbieding is tijdelijk geldig.