Verzekeringskantoor in Elburg en Oosterwolde

Slide background

Boeve & Van Dorp Verzekeringen


Voordelig, servicegericht en kwaliteit

Bij Boeve en Van Dorp heeft u alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. Ook voor uw verzekeringen. Zowel zakelijk als particulier. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog completer van dienst zijn.
Slide background
Slide background
Slide background

Onze verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Een schadeverzekering is een verzekering die tot doel heeft een verzekerde na het optreden van een verzekerd risico schadeloos te stellen. Enkele voorbeelden zijn veel afgesloten verzekeringen zijn:

– Autoverzekering
– Inboedelverzekering
– Woonhuisverzekering
– Rechtsbijstandsverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Motorrijtuigverzekering
– Reisverzekering

Inkomensverzekeringen

Het kan iedereen overkomen: je raakt werkloos of wordt ziek. Of je partner overlijdt. Dat kan grote gevolgen hebben voor je inkomen. Terwijl je wel je huur of hypotheek moet blijven betalen. Daarvoor kun je een verzekering afsluiten: een inkomensverzekering. Soms is dat zelfs verplicht. Enkele voorbeelden van inkomensverzekeringen zijn:

– Arbeidsongeschiktheidsverzekering
– Woonlastenverzekering
– Ziekteverzuim verzekering

Zakelijke verzekeringen

Heeft u wel eens nagedacht over de risico’s die uw bedrijf loopt? Wij denken graag met u mee als het gaat om welke risico’s u zelf wilt dragen en waar u zich voor kunt laten verzekeren. Wij kijken naar de omvang van uw bedrijf en geven een advies op maat. Veel voorkomende zakelijke verzekeringen zijn:

– Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB)
– Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Zelfstandig Ondernemers
– Autoverzekering
– Brandverzekering
– Rechtsbijstandverzekering

Downloads verzekeringsformulieren

Verzekeringskantoor Elburg / Oosterwolde

Verzekeringskantoor Boeve en Van Dorp (gevestigd in Elburg en Oosterwolde) heeft alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog completer van dienst zijn. Wij zijn werkzaam in een brede regio, van Zwolle, Nunspeet tot aan Harderwijk.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor schade, inkomen en zakelijk. Bij ons staat de klant centraal en bieden wij polissen op maat. De combinatie van een uitstekende service en een scherpe premie maakt ons uniek in de regio.

Partner in Business
Voor de zakelijke klanten is het mogelijk om Partner in Business te worden.
Dit kan een zeer interessant financieel voordeel opleveren.
De premies die u betaalt worden ditmaal afgesloten zonder provisie voor de adviseur en in plaats daarvan betaalt u een lagere beloning met daaraan een aantal gekoppelde uren.
Gaat u over het afgesproken aantal uren heen? Dan betaalt u alleen voor de extra gewerkte tijd op uurtarief. Dit gebeurt zelden, waardoor u snel geld bespaart.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor.

Inlog voor klanten
Als klant van Boeven & Van Dorp kunt u altijd online uw verzekeringen en polissen inzien. Log in via onderstaande banner ‘Inloggen Mijn Verzekeringen’.
Uw inloggegevens vergeten? Stuur dan een mail naar info@boeveenvandorp.nl en u krijgt deze zo spoedig mogelijk toegestuurd.

 

Stel hier uw vraag

naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Uw vraag