Verzekeringskantoor in Elburg en Oosterwolde

Bij Boeve & van Dorp kunt u ook terecht met uw verzekeringen. Wij adviseren in zowel zakelijke als particuliere verzekeringen. Verder adviseren wij uw ook als het gaat om verlies van uw inkomen of verlies van uw vermogen, kortom wij adviseren in vrijwel alle risico’s en dus ook in het verzekeren van deze risico’s.

Werkwijze

Het begint altijd met een goede uitgebreide inventarisatie en vanuit deze inventarisatie krijgt u een advies wat u met de geïnventariseerde risico’s kunt doen, verzekeren, zelf dragen of bv. preventieve maatregelen nemen of een combinatie daarvan. Het advies leggen wij u voor en vervolgens gaan we kijken naar de vervolgstappen wat vaak resulteert in het afsluiten van een aantal verzekeringspolissen. Aangezien er in het 1ste gesprek uitgebreid is geïnventariseerd kunnen we van daaruit een langdurige relatie opbouwen, aan de hand van de geïnventariseerde gegevens komen in de jaarlijkse vervolggesprekken alleen maar de noodzakelijke wijzigingen aan de orde. Dit bespaard u en ons kostbare tijd.

Onderneming & structuur

Harmen van Dorp is uw verzekeringsadviseur, bij de verzekeringen heeft u dus één aanspreekpunt en hanteren wij een snelle werkwijze aangezien er zeer korte lijnen zijn met de administratie tak. Benodigde cijfers of informatie zijn dus snel beschikbaar. Uiteraard word daar zorgvuldig mee omgegaan in het kader van de privacy en de daaruit voortvloeiende AVG wetgeving.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of een offerte:

Harmen van Dorp 06-28106095 / Harmen@boeveenvandorp.nl

Stel hier uw vraag

naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Uw vraag