Verzekeringskantoor Nunspeet

Verzekeringen Nunspeet regelen bij ons kantoor

Bent u op zoek naar een verzekeringskantoor in Nunspeet? U bent bij Boeve en Van Dorp aan het juiste adres. U vindt onze kantoren in Elburg en Oosterwolde, maar ons werkgebied strekt ook tot in Nunspeet en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor tal van soorten verzekeringen. Zowel zakelijk als particulier. Of het nu gaat om een levensverzekering, een autoverzekering of een arbeidsongeschiktheidverzekering, bij Boeve en Van Dorp vindt u specialisten voor iedere type verzekering. Bij ons krijgt u 1 vast aanspreekpunt, wat natuurlijk wel ze prettig is.


Bekijken

Alles in 1 pakket

Een administratiekantoor en en verzekeringskantoor onder één dak

Verzekeringskantoor Nunspeet

Als uw woont of werkt in Nunspeet en u wilt uw verzekeringen regelen, dan kunt u Boeve en Van Dorp inschakelen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, omdat we goed willen inspelen op de behoeften en de mogelijkheden. Onze vakmensen staan graag voor u klaar en uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij zijn een low-budget kantoor, zonder dure adviseurs.

Uw Business partner

Voor de zakelijke klanten is het mogelijk om Partner in Business te worden bij ons verzekeringskantoor in Harderwijk. Dit kan een zeer interessant financieel voordeel opleveren. De premies die u betaalt worden ditmaal afgesloten zonder provisie voor de adviseur en in plaats daarvan betaalt u een lagere beloning met daaraan een aantal gekoppelde uren. Gaat u over het afgesproken aantal uren heen? Dan betaalt u alleen voor de extra gewerkte tijd op uurtarief. Dit gebeurt zelden, waardoor u snel geld bespaart.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor.

Onze verzekeringen Nunspeet

Particuliere verzekeringen

Een schadeverzekering is een verzekering die tot doel heeft een verzekerde na het optreden van een verzekerd risico schadeloos te stellen. Enkele voorbeelden zijn veel afgesloten verzekeringen zijn:

– Autoverzekering
– Inboedelverzekering
– Woonhuisverzekering
– Rechtsbijstandsverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Motorrijtuigverzekering
– Reisverzekering

Levensverzekeringen

Een levensverzekering is een verzekering die verband houdt met het leven of overlijden. Hier valt ook de uitvaart onder. Voorbeelden van levensverzekeringen zijn:

– Uitvaartverzekering
– Lijfrente
– Overlijdensrisicoverzekering
– Nabestaandenverzekering

Inkomensverzekeringen

Het kan iedereen overkomen: je raakt werkloos of wordt ziek. Of je partner overlijdt. Dat kan grote gevolgen hebben voor je inkomen. Terwijl je wel je huur of hypotheek moet blijven betalen. Daarvoor kun je een verzekering afsluiten: een inkomensverzekering. Soms is dat zelfs verplicht. Enkele voorbeelden van inkomensverzekeringen zijn:

– Arbeidsongeschiktheidsverzekering
– Woonlastenverzekering
– Overlijdensrisicoverzekering
– Ziekteverzuim verzekering

Zakelijke verzekeringen

Heeft u wel eens nagedacht over de risico’s die uw bedrijf loopt? Wij denken graag met u mee als het gaat om welke risico’s u zelf wilt dragen en waar u zich voor kunt laten verzekeren. Wij kijken naar de omvang van uw bedrijf en geven een advies op maat. Veel voorkomende zakelijke verzekeringen Nunspeet zijn:

– Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB)
– Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Zelfstandig Ondernemers
– Autoverzekering
– Brandverzekering
– Rechtsbijstandverzekering

Contact Verzekeringskantoor Nunspeet

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij als verzekeringskantoor voor u kunnen betekenen? Of wilt u advies over verzekeringen in Nunspeet? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook direct bereiken via:   0525 – 622 031 info@boeveenvandorp.nl[/vc_column_text]